Τα “ΒορΟινά” κατηφορίζουν στην Αθήνα.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τα μέλη του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα κατηφορίζουν για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα όπου διοργανώνουν τη δημοφιλή εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων “Τα ΒορΟινά”. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 3 Φεβουαρίου στο ξενοδοχείο ¨Μεγάλη Βρεταννία”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα δοθεί στους επισκέπτες η δυνατότητα να δοκιμάσουν πλήθος επιλεγμένων ετικετών οίνων και αποσταγμάτων όλων των ειδών. Οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς και να συζητήσουν μαζί τους θέματα που τους απασχολούν γύρω από τα αγαπημένα τους κρασιά.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3173″ alignment=”center” img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, από 27 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2014 τα «ΒορΟινά» θα γιορτάζουν την επέτειο των 10 χρόνων τους σε επιλεγμένους χώρους και με μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις: Σεμινάρια για επαγγελματίες και κοινό, παρουσιάσεις οινοπαραγωγών, εργαστήρια γεύσης, ειδικά γεύματα και δείπνα, μουσικές βραδιές, διαγωνισμοί, όλα μέσα από το πρίσμα «οίνος». Επιπλέον, ορισμένα από τα καλύτερα wine bars και εστιατόρια της Αθήνας, θα σερβίρουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κρασιά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στα «ΒορΟινά» και θα φιλοξενούν οινοπαραγωγούς που θα σας μυήσουν οι ίδιοι στα μυστικά των κρασιών τους.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων επισκεφτείτε τον ιστότοπο των “Βοροινών”:

http://www.voroina.gr/προγραμμα/

και το αντίστοιχο γκρουπ στο facebook:

https://www.facebook.com/Voroina?fref=ts

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]