Το 1ο Wine Mates του 2014. Πρώτος Wine Mates Ηost o Στέφανος Παρασκευούδης

New to Wine?

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”3021″ alignment=”center” img_link_target=”_self” title=”New to Wine?” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Οι Wine Mates είναι μία ομάδα που αγαπά, δοκιμάζει και συναντιέται με επίκεντρο το κρασί και δοκιμάζει όποια νέα πρόταση! 

Kανόνες για το που θα γίνει το ραντεβού δεν υπάρχουν. Η μοναδική αυτή συνάντηση μπορεί να γίνει σε μία καντίνα, σε ένα γραφείο, σε ένα εστιατόριο ακόμη και σε ένα παλιό κλειδωμένο με σημάδια εγκατάλειψης σπίτι ή και σε μία σπηλιά. Nαι σε μία σπηλιά! 

Αφορμή είναι ένας host …o οικοδεσπότης και υπεύθυνος που κάνει το κάλεσμα! 
Φιλοξενούμενοι; όποιος προλάβει να δηλώσει πιο γρήγορα! 
Βασική προϋπόθεση για το φιλοξενούμενο είναι μόνο να έχει φαντασία και να συμφωνεί στο μήνυμα ….”New to wine?”. Ο χαιρετισμός σε κάθε νέο Wine Mate στο κρασί. 
To σημείο σε κάθε περίπτωση κρατείται σε μυστικότητα και οι τελικοί φιλοξενούμενοι βρίσκουν το σημείο με δείγμα στο χάρτη περνώντας από εμπόδια. 
Oπότε ναι υπάρχει και περίπτωση να μην το βρουν!
Ευχόμαστε στους νέους Wine Mates να αναζητούν πάντα αυτή τη νέα μοναδική γεύση, να ψαρεύουν τον next big winemate, να μην σταματούν να ενημερώνονται από το site, το facebook, το twitter και το instagram για τα επόμενα winemates. 
 
Πρώτος Wine Mates host o Στέφανος Παρασκευούδης και σημείο στο χάρτη 
 
”New to wine?”
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]