Νάουσα, Η πόλη του Οίνου και στη Θεσσαλονίκη

1185833_727765957263679_2133740565_n

Στις 31 Μαρτίου 2014, η Νάουσα, η πόλη του Οίνου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη! Το Daios Luxury Living Hotel ανοίγει για δεύτερη χρονιά τις πύλες του και υποδέχεται τους οινοποιούς της Νάουσας (Κτήμα Μελιτζανή, Κυρ-Γιάννη, Οινοποιία Δαλαμάρα, Κτήμα Διαμαντάκου, Κατώγι Αβέρωφ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ, Έλινος, Κτήμα Κόκκινος, Αμπελώνες Θυμιόπουλου, Κτήμα Καρυδά).

Μέσα από την εκδήλωση προσφέρεται στο κοινό η ευκαιρία να γνωρίσει τον εξαιρετικό οίνο της Νάουσας σε ελεύθερη δοκιμή, παρουσία των οινοπαραγωγών.

Επιπλέον, επιδιώκοντας να συνδεθεί ο οίνος με τις τοπικές γεύσεις και να συντεθεί η εικόνα της Νάουσας του Οίνου και των Γεύσεων, που την αναδεικνύει ως τον κατεξοχήν γαστρονομικό προορισμό, θα παρουσιαστούν και τοπικά εδέσματα Ναουσαίων δημιουργών (Τζέπος, Σούλα, Μπαντής, Βαλάντης). Επίσης, θα παρουσιαστεί μια βιβλιόδετη έκδοση στην οποία θα προτείνονται ιδανικοί συνδυασμοί τοπικών πιάτων με το ξινόμαυρο.

Τέλος, το Daios Bar Restaurant δίνει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα, αρμονικά δεμένα με το ξινόμαυρο.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ενώσει σε μια κοινή προσπάθεια τους οινοποιούς και επιδιώκει να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη του ξινόμαυρου και στη γνωριμία του ευρύτερου κοινού με τις τοπικές δημιουργίες οίνου και γεύσεων. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας.

Ώρες Λειτουργίας:

17:00-19:00 για επαγγελματίες του χώρου

19:00-22:00 ώρες κοινού

DSC_0464

Πληροφορίες / More info @ http://bit.ly/1p4Qojb