Η υψηλότερη βαθμολογία για το SANTORINI ASSYRTIKO GRANDE RESERVE 2011

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

WINE SPECTATOR–Τεύχος Νοεμβρίου 2014–Άρθρο “GREEK REVIVAL” του Kim Marcus

Η υψηλότερη βαθμολογία για το SANTORINI ASSYRTIKO GRANDE RESERVE 2011 σε άρθρο – αφιέρωμα στην «αναβίωση» του ελληνικού κρασιού

Με 93 βαθμούς το SANTORINI ASSYRTIKO GRANDE RESERVE 2011 της SantoWines βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτάσεων του Kim Marcus, Διευθυντή Σύνταξης και Επικεφαλής Γευσιγνώστη Ελληνικών Οίνων του περιοδικού WINE SPECTATOR. Για τις ανάγκες του ιδιαίτερα εκτεταμένου άρθρου με τίτλο GREEK REVIVAL δοκιμάστηκαν περισσότερες από 150 ετικέτες από διάφορους αμπελώνες ανά την Ελλάδα (Σαντορίνη, Πελοπόννησος, Βόρεια Ελλάδα). Τα τελικά αποτελέσματα φέρνουν το παλαιωμένο Ασύρτικο εσοδείας 2011 της οινοποιίας μας στην πρώτη θέση με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από το σύνολο των οίνων της δοκιμής (λευκών και ερυθρών).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα των προτάσεων του Kim Marcus βρίσκουμε και το SANTORINI ASSYRTIKO 2011 με 91 βαθμούς.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Santo Wines “η νέα διάκριση των οίνων μας έρχεται να προστεθεί σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία των ετικετών μας τα τελευταία χρόνια. Η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με συνεχή προσπάθειά μας να αναδείξουμε τη μοναδική ταυτότητα της αμπελοκαλλιέργειας της Σαντορίνης, κερδίζει την προσοχή τόσο των επαγγελματιών του κλάδου, όσο και των οινόφιλων διεθνώς.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των οινολόγων μας με επικεφαλής τον Νίκο Βαρβαρήγο.”

Συγχαρητήρια και από εμάς παιδιά!!! Πάντα επιτυχίες….

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]