Είστε έτοιμοι για το 2ο Wine Mates; Κάβα “ΟΙΝΟ-λόγος” και σαμπάνια!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

WineMates champagne! Η ιστορία του κέντρου Οίνου «ΟΙΝΟ-λόγος» ξεκινά 18 χρόνια πριν. Ήταν αρχές του 1996 και με έδρα το Πανόραμα Θεσσαλονίκης η οινολόγος Παναγιώτα Γαρέφη, θέτει σε εφαρμογή ένα μεγάλο σχέδιο. Ένα πρότυπο χώρο διαφορετικό από την ιδέα μίας συνηθισμένης κάβας και ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. 18 χρόνια μετά με νέα διεύθυνση ο ΟΙΝΟ-λόγος συνεχίζει να πρωτοτυπεί και να πρωτοπορεί στις επιλογές ετικετών ψάχνοντας πάντα κάτι νέο. Είμαστε πολύ συγκινημένοι που αυτό το σημείο είναι και το δεύτερο για τους winemates.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3194″ alignment=”center” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3193″ alignment=”center” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Σε μία επίσκεψη θα δείτε ότι οι αλλαγές που έχουν γίνει ακόμη και στο χώρο είναι λεπτές και με πολύ γούστο.

(https://www.facebook.com/oinologoscava.oinologoscava/photos_albums)

Το μοναδικό μυστικό που μπορούμε να σας εμπιστευθούμε είναι ότι στην παρέα θα βρίσκονται δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι οινολόγοι. Και στην περίπτωση της σαμπάνιας, μας είναι απαραίτητα τα σχόλια τους! Ξεκινάμε τη Δευτέρα στις 19.30 και ευχόμαστε κάπου εκεί να σταματήσει ο χρόνος και να ξεκινήσει η υπέροχη διαδρομή της φυσαλίδας!

Ευχαριστούμε θερμά την κάβα ΟΙΝΟ-λόγος!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]