ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
Για 3 συνεχόμενη χρονιά το ελληνικό κρασί συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο οινικής επικοινωνίας. Μετά από τις 2 επιτυχημένες συμμετοχές το 2013 στη Rioja της Ισπανίας με την TSANTALI και την SANTO WINES στην πρωτοβουλία του WINE MOSAIC και το 2014 στο μοναδικό Montreux με συμμετοχή των: Κτήμα Γεροβασιλείου, Κατώγι Αβέρωφ, Κυρ-Γιάννη και Tsantali φέτος η ελληνική ομάδα γίνεται πιο δυνατή. Η ΕΔΟΑΟ και η “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” συνεργάστηκαν για ένα γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και ολοκληρώνεται μία εβδομάδα μετά στο Plovdiv της Βουλγαρίας.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 23-25 Οκτωβρίου στο Plovdiv της Βουλγαρίας, με θέμα “Exploring the blend of wine and communications”, και όπως σε όλα τα προηγούμενα έτσι και στο ϕετινό οι συμμετέχοντες προέρχονται από κάθε γωνιά της γης. Ή ορθότερα είναι οι ιθύνοντες οινικής επικοινωνίας. http://2015.dwcc.co/
Ανάμεσα τους αρκετοί Έλληνες αλλά και συμμετοχές οινοποιείων. http://2015.dwcc.co/participant-list/
Ο Γιάννης Καρακάσης (Master of Wine) και ο Γρηγόρης Μιχαήλος (AIWS) θα είναι παρουσιαστές στο master class που θα γίνει το Σάββατο ( 24/10, 9.15-10.30 πμ) με θέμα το Ξινόμαυρο (Xinomavro on fire : exploring the terroirs). Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα υπάρξει και εκδήλωση γευσιγνωσίας (walk around tasting), όπου η οινική Ελλάδα θα συμμετάσχει με κρασιά πρεσβευτές από γηγενείς και άλλες ποικιλίες όπως Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Βιδιανό, Αγιωργήτικο, Ξινόμαυρο και επιδόρπια κρασιά Σάμου και Σαντορίνης.
Περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε το Δελτίο Τύπου

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]