Διάκριση για το Maronia Mavroudi 2011 του Τσάνταλη

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4826″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

“Στο φετινό διαγωνισμό Selections Mondiales des Vins Canada…
1738 συμμετοχές από όλο τον κόσμο. 521 μετάλλια. 278 χρυσά. Με πολύ μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το δικό μας χρυσό, το MARONIA MAVROUDI 2011.

Η εσοδεία του 2010 είχε κερδίσει την προσοχή των οινόφιλων στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Wine Bloggers στη Ριόχα το 2013, κατά την παρουσίασή του στο stand του Wine Mosaic, της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη σπάνιων γηγενών ποικιλίων της Μεσογείου. Σίγουρα είναι μια ποικιλία για την οποία θα μιλάμε καιρό!

ΥΓ Στον ίδιο διαγωνισμό είχαμε και ένα ασημένιο μετάλλιο για το Tsantali Organic Cabernet Sauvignon 2011 (το γνωστό στην ελληνική αγορά Klima Klima BIO). Περισσότερα… σύντομα”.

WG Note: The label rocks!!!

Περισσότερα στο https://www.facebook.com/tsantali.gr?fref=ts

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4825″ alignment=”right” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]