Ένας μπακαλόγατος στο συνεταιριστικό παντοπωλείo βιος COOP

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
του Αντώνη Καράγιωργα

Bασικά το προγραμματάκι του Google καλούσε τα μέλη να τσεκάρουν για δίωρες ενημερωτικές βάρδιες στο κατάστημα, όπου θα εξηγούσαν στους νεοεισερχόμενους πελάτες το story  του. Όπα λέω, καλός στο μπλα-μπλα είμαι, φανατικός της ιδέας δηλώνω, ας κτυπήσω δύο διωράκια την βδομάδα και βλέπουμε.

Και εκεί που στήθηκα καμαρωτός, δίπλα στις πολύχρωμες συνεταιριστικές χυλοπίτες των Μουσών της Πιερίας, να σου φωνάζουν: “τρέχα γρήγορα να ελέγξεις την παλέτα με τα κρασιά”. Και αρχίζεις να τσεκάρεις στο τιμολόγιο του νιοφερμένου και βιαστικού φορτηγατζή, τον αριθμό και το είδος των διάφορων μεγεθών μπουκαλιών, που δεν έχεις ξαναδεί… Και επειδή σ’ έκοψε για πρωτάρη, σου την λέει κιόλας: “Να σε βοηθήσω φιλαράκο για να πάω και αλλού”. 5λιτρη ρετσίνα, 4 κομμάτια, κόκκινο των 750 ml, 5 κομμάτια, λευκός ξηρός του 1 λίτρου, 6 κομμάτια. Αλλά δεν τέλειωσε εδώ ο γολγοθάς – παλέτα. Γιατί είναι ξεφορτωμένος στο πεζοδρόμιο, και πρέπει να κουβαληθεί μέσα, και θα πρέπει να βρεθεί χώρος  στο ράφι με τα ποτά. “Ειρήνη βγάλε κωδικούς για τα κρασιά”, φωνάζεις στην συμπαθέστατη υπάλληλο-μέλος, που είναι χαμένη στο PC προσπαθώντας να καταχωρήσει τους χιλιάδες κωδικούς των προϊόντων. Και μετά τους κωδικούς να βρεις χώρο μπροστά στο ράφι να στερεώσεις το καρτελάκι της τιμής.

– See more at: http://www.parallaximag.gr/thessaloniki/enas-mpakalogatos-sto-synetairistiko-pantopoleio-vios-coop#sthash.zQE17RkI.dpuf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]