4 νέες διακρίσεις για την πολυβραβευμένη σειρά ΡΑΨΑΝΗ TSANTALI

RAPSANI_acclamations

Με νέες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς κύρους συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της η οικογένεια ετικετών ΡΑΨΑΝΗ της οινοποιίας TSANTALI.

Οι οίνοι ΡΑΨΑΝΗ 2011 και ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ 2010 βραβεύτηκαν με χρυσό μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, ενώ στην 30η διοργάνωση του DallasMorningNews & TEXSOMWine Competition απέσπασαν ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Οι νέες επιτυχίες έρχονται να προστεθούν σε μια εντυπωσιακή πορεία καθιέρωσης των οίνων TSANTALI ΡΑΨΑΝΗ εντός και εκτός συνόρων τα τελευταία χρόνια. Η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα της αμπελοοινικής κληρονομιάς που διαφυλάσσουν, κερδίζουν την προσοχή τόσο των επαγγελματιών του οινικού κλάδου όσο και των οινόφιλων.

Από τον ομώνυμο αμπελώνα στους πρόποδες του Ολύμπου και την ξεχωριστή ομώνυμη ΠΟΠ ζώνη, η οποία αναβιώθηκε από την οικογένεια Τσάνταλη, το brand ΡΑΨΑΝΗ –μέσα από την τριλογία οίνων ΡΑΨΑΝΗ, ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ και ΡΑΨΑΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ- ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συναρπάζουν: ιδιαίτερος χαρακτήρας, υψηλή οινική αξία, γηγενείς ποικιλίες, διαφύλαξη της τοπικής βιοποικιλότητας, παράδοση, σαγηνευτική αφήγηση (storytelling) και σύγχρονο packaging διεθνών προδιαγραφών.

RAPSANI_acclamations
tsanlogo2
12

Ζήστετηνεμπειρία RAPSANI WINE ADVENTURE!

Κάντε scan το QRcode (αν έχετε το ειδικό APP στο κινητό ή tablet σας)

ή επισκεφθείτε το: https://vimeo.com/79277986