Το 3ο & πιο “γλυκό” WineMates έρχεται. Αγίου Βαλεντίνου στην Κάβα Αμπατζής

1017406_10202597614077300_1490675075_n

Κάποιος σοφός είχε πει ότι κάθε αντίσταση μπροστά στη σοκολάτα είναι μάταιη. Πλανεύτρα των αισθήσεων από τα αρχαία χρόνια δημιουργεί εκρηκτικά συναισθήματα χαράς κι ευχαρίστησης σε όποιον αποφασίσει να τη γευτεί. Το επιβεβαιώνουν και οι μεγαλύτεροι επιστήμονες με τους οποίους ήρθαν σε μυστικές επαφές οι Wine Geeks. Τι μας είπαν λοιπόν οι επιστήμονες;;; Άκουσον, άκουσον!!! Η σοκολάτα μεταφέρει τη λεγόμενη φαινεθυλαμίνη ή ΡΕΑ η οποία μαζί με την ντοπαμίνη (επίσης αυξάνεται με τη σοκολάτα) προκαλούν το αίσθημα της ψυχικής ευεξίας και (γκούχου γκούχου) το αίσθημα του οργασμού. Εν ολίγοις η γλυκιά μας ΡΕΑ ποτίζει κάθε κύτταρο του σώματός μας όταν είμαστε ερωτευμένοι.

Βλέποντας, τη γενικότερη κατήφεια και διαπιστώνοντας τη γενικότερη ανάγκη να ερωτευτούμε, αποφασίσαμε ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου να γλυκύνουμε λίγο παραπάνω τη ζωή μας. Και αν η σοκολάτα είναι ο βασικός καβαλιέρος για μια τέτοια βραδιά, ιδανική ντάμα είναι το γλυκό κρασί με το οποίο αποφασίσαμε να πολλαπλασιάσουμε τη γλύκα της ημέρας. Ένα βράδυ αφιερωμένο στο πιο ωραίο συναίσθημα, τον έρωτα. Host σε αυτό το όλο γλύκα event είναι η Κάβα Αμπατζής στον Εύοσμο η οποία θα μας φιλοξενήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα μας κεράσει κρασιά όλο γλύκα και ζουμερές σοκολατένιες στιγμές. Πάρτε μια σοκολάτα, ένα ποτήρι γλυκό κρασί και…τι λέτε; Ακόμα δεν ερωτευτήκατε;

how-to-pair-wine-with-chocolate1

Περισσότερες πληροφορίες για την Κάβα Αμπατζής στην ιστοσελίδα

http://www.cava-abatzis.com/

και στο αντίστοιχο γκρουπάκι στο facebook

https://www.facebook.com/pages/Cava-Abatzis/337177136292823?fref=ts